Witte Tweedekans Saqu Wiru 2.0 smal wc-element met inbouwreservoir, bevestiging en isolatiemat 04208

€ 126,99
3 prijzen, beste prijs bij V&D
Bestel op V&D
Bewaar als favoriet
  • Binnen 14 dagen na ontvangst
  • Dit product wordt gratis verzonden

Productgegevens

Categorie

Toiletten 

Merk

Saqu  Saniselect 

Materiaal

Staal 

EAN

8681282655106
Wiru 2.0 inbouwreservoirHet Wiru inbouwreservoir is geschikt voor de Saqu Wiru drukplaten in mat zwart en glanzend wit. Met dit inbouwreservoir stel je zelf de spoelwaterhoeveelheid in. Het inbouwreservoir wordt geleverd met aan- en afvoergarnituur, een afvoerbocht, isolatieset en bevestigingsmateriaal. Het product is gemakkelijk te monteren en met deze toebehoren kun je direct aan de slag. Het volledig zelfdragende frame biedt goede ondersteuning.Eenvoudige installatieHet inbouwreservoir is erg gemakkelijk te installeren. Deze wordt compleet met montage materiaal geleverd en kan gemakkelijk door één persoon gemonteerd worden. De poten zijn zelfstabiliserend, het frame is waterpas instelbaar en zowel de hoogte (105 - 136 cm) als de diepte (13,5-18 cm)is naar wens instelbaar.Geschikt voor alle hangtoilettenHet inbouwreservoir kan gecombineerd worden met alle hangtoiletten.Denk hierbij aan hangtoiletten van Ben Segno of Villeroy & Boch Subw

Prijzen

3 prijzen van € 126,99 tot € 192,00
V&D
  • Binnen 14 dagen na ontvangst
  • Dit product wordt gratis verzonden
€ 259,00 € 126,99  Bestel
Saniweb.nl
  • Dit product wordt gratis verzonden
  • Bezorgd door POSTNL
€ 139,99  Bestel
Sanidirect.nl
  • Dit product wordt gratis verzonden
€ 319,00 € 192,00  Bestel

Wat andere zeggen over Witte Tweedekans Saqu Wiru 2.0 smal wc-element met inbouwreservoir, bevestiging en isolatiemat 04208:

Saqu Wiru 2.0 inbouwreservoir met bevestiging en isolatiemat Het Wiru 2.0 inbouwreservoir met zelfdragend frame biedt goede ondersteuning. Perfect wanneer jij een toiletruimte met zwevend toilet wil, tegen een scherpe prijs. Het inbouwreservoir wordt geleverd met aan- en afvoergarnituur, een afvoerbocht, isolatieset en bevestigingsmateriaal. Het product is gemakkelijk te monteren en door de complete set kun je direct aan de slag. Eenvoudige installatie Het inbouwreservoir is erg gemakkelijk te installeren. Deze wordt compleet met montagemateriaal geleverd en kan gemakkelijk door één persoon gemonteerd worden. De poten zijn zelfstabiliserend, het frame is waterpas instelbaar en zowel de hoogte (105-136 cm) als de diepte (13,5-18 cm) is naar wens instelbaar. Twee instelbare spoelvolumes voor waterbesparing Met het Saqu Wiru 2.0 inbouwreservoir heb je de keuze uit twee instelbare spoelvolumes. De bediening voor grote en kleine spoeling zorgt ervoor dat je het waterverbruik efficiënt regelt bij ieder toiletbezoek. Fijn voor zowel het milieu als de portemonnee: een slimme koop! Met isolatiemat voor geluidsdemping Een isolatiemat plaats je tussen de wand het de toiletpot. Dit zorgt voor bescherming van het keramiek doordat wrijving tussen de wandttegels en pot voorkomen wordt. Zo zul je geen 'geknars' horen wanneer je plaatsneemt én zorgt het voor algehele geluidsdemping bij het doorspoelen. Welk bedieningspaneel past hierbij? Niet elk bedieningspaneel past op elk reservoir. Vaak zijn deze merkgebonden. Wil je zeker zijn van een passend bedieningspaneel? Kies een Saqu Wiru 2.0 bedieningspaneel in wit of mat zwart. Voor het gemak staan ze op deze pagina vermeld onder de aanbevolen artikelen. Geschikt voor alle hangtoiletten Het inbouwreservoir kan gecombineerd worden met alle hangtoiletten.Denk hierbij aan hangtoiletten van Ben Segno of Villeroy & Boch Subway 2.0. De maatvoering van een inbouwreservoir is namelijk universeel. Dit wordt er meegeleverd * Zelfdragend frame met reservoir * Aan- en afvoergarnituur * Afvoerbocht * Contactgeluidsisolatieset * Bevestigingsmateriaal * StopkraanBelangrijkste kenmerken * Stevig zelfdragend frame * Instelbare spoelwaterhoeveelheid voor waterbesparing * Geschikt voor frontbediening, te combineren met Saqu Wiru 2.0 bedieningspanelen * Afmeting: 35 x 13,5 x 113 cm * In hoogte en diepte verstelbaar * Geleverd met alle benodigde toebehoren, zo kun je direct aan de slagSaqu Wiru 2.0 kopen? 3 jaar garantie Het inbouwreservoir is van hoge kwaliteit en zal lang meegaan. Ben je toch bang dat er iets stuk gaat? Maak je geen zorgen, want je krijgt standaard 3 jaar garantie op je aankoop. Profiteer daarnaast avn de scherpe prijs en snelle levering, en geniet in no time van je nieuwe toilet!
Saniweb.nl