Van Marcke Starbluedisc Toiletblokjes Blauw Voor Geberit Reservoir 12 Stuks Halfjaar Verpakking

€ 24,95
6 prijzen, beste prijs bij Tegeldepot.nl
Bestel op Tegeldepot.nl
Bewaar als favoriet
  • Binnen 14 dagen na ontvangst
  • Gratis bezorgd vanaf 500 euro
  • Bezorgd door PostNL en GLS

Productgegevens

Maat

12-stuks 

EAN

8717953194008
StarBlueDisc is voordeliger! Het StarBlueDisc toiletblokje is niet alleen voordelig in gebruik, maar ook nog eens voordelig voor uw portemonnee. Blokjes van een ander merk gaan gemiddeld 30 spoelingen of 5 dagen mee. Dat houdt in dat u per jaar ca. 75 blokjes verbruikt. Gemiddeld kosten deze blokjes € 1,10 per stuk. Uw kosten per jaar zijn dan ca. € 80,00 Van de StarBlueDisc toiletblokjes verbruikt u per jaar 24 blokjes. Uw besparing € 40,05. Van de StarBlueDisc toiletblokjes verbruikt u per halfjaar 12 blokjes. Uw besparing € 15,05. 12 StarBlueDisc Toiletblokjes Blauw Halfjaar verpakking. 100% biologisch afbreekbaar en met een GEGARANDEERDE levensduur van minimaal 180 spoelingen.(Dit is gemiddeld 2,5 week)

Prijzen

6 prijzen van € 24,95 tot € 26,00
Tegeldepot.nl
  • Binnen 14 dagen na ontvangst
  • Gratis bezorgd vanaf 500 euro
  • Bezorgd door PostNL en GLS
€ 29,95 € 24,95  Bestel
Megadump Tiel
  • Binnen 14 dagen na ontvangst
  • 1 tot 2 werkdagen
  • Gratis bezorgd vanaf 150 euro
  • Bezorgd door PostNL en GLS
€ 48,00 € 24,95  Bestel
Saniweb.nl
  • Gratis bezorgd vanaf 50 euro
  • Bezorgd door POSTNL
€ 26,00  Bestel
Praxis
  • Binnen 30 dagen gratis retourzending. Retourkosten voor eigen rekening
  • 4,95 euro of bij bezorging zware en grote artikelen 39,95
  • Bezorgd door POST NL
€ 21,59  Bestel
Sanitairwinkel.nl
  • Dit product wordt gratis verzonden
€ 36,00 € 24,95  Bestel
Sanidirect.nl
  • Dit product wordt gratis verzonden
€ 26,00  Bestel

Wat andere zeggen over Van Marcke Starbluedisc Toiletblokjes Blauw Voor Geberit Reservoir 12 Stuks Halfjaar Verpakking:

StarBlueDisc toiletblokjes 12 stuks blauw Met de StarBlueDisc toiletblokjes reinig je het toilet. Het doodt alle bacteriën en zorgt ervoor dat je toilet er weer hygiënisch en fris uitziet na iedere spoeling. De toiletblokjes kun je bijvoorbeeld gebruiken in een Geberit Toiletblokhouder of een laag- of hooghangend toiletreservoir. De blokjes gaan ongeveer 2,5 week mee en je kunt daarna weer heel gemakkelijk een nieuw toiletblokje plaatsen in het toiletreservoir. Daarnaast zijn de toiletblokjes 100% biologisch afbreekbaar. Zelfs de folie die om het toiletblokje heen zit lost op in het water De halfjaar verpakking van StarBlueDisc toiletblokjes 12 stuks geven een hygiënische blauwe spoeling. Mochten er druppels op de closetzitting komen, veeg deze er dan direct af met wc-papier om verkleuringen van de zitting te voorkomen. Kies ook voor een hygiënisch spoeling van je toilet en bestel de StarBlueDisc toiletblokjes 12 stuks blauw in onze webshop. Profiteer daarnaast van de beste prijs. Ook kun je deze halfjaar verpakking met een groene spoeling bestellen. Vind je een halfjaar verpakking te klein? Bekijk dan onze jaarverpakkingen van StarBlueDisc. Belangrijkste kenmerken * Kleur: blauw * Doodt bacteriën * 100% biologisch afbreekbaar * Tenminste 180 spoelingen * Halfjaar verpakkingVoordelen: * Je toilet wordt weer hygiënische schoon, want de StarBlueDisc doodt alle bacteriën * Weinig afval, want alleen de doos waar de toiletblokjes in aangeleverd worden behoort tot afval. De toiletblokjes zijn 100% biologisch afbreekbaar.
Saniweb.nl
De starbluedisc toiletblokjes houden jouw toilet schoon en fris! het blokje heeft ongeveer vijf minuten nodig om volledig in te werken. Als je na vijf minuten het toilet doorspoelt krijg je een hygiënische blauwe spoeling. Starbluedisc zorgt niet alleen voor de reiniging van het toilet, maar doodt ook bacteriën. Als het water geen kleur meer afgeeft is het tijd om er een nieuw blokje in te doen. De blokjes zijn vrij van fosfor en zware metalen, bijtende bestandsdelen en zijn biologisch afbreekbaar. Een toiletblokje gaat minimaal 180 spoelingen mee (dit is gemiddeld 2,5 week) en is verkrijgbaar in twee kleuren. Om elk blokje zit een, in water, oplosbare folie, deze lost compleet op en gaat niet verkleven met het binnenwerk van jouw reservoir.
Praxis
StarBlueDisc Toiletblokjes Blauw De Toiletblokken 'StarBlueDisc' zijn hoge kwaliteit toiletblokjes geschikt voor u toilet. De blokjes zijn 100% biologisch afbreekbaar en hebben een gegarandeerde levensduur van minimaal 180 spoelingen. De blokjes zijn ook in het groen verkrijgbaar. De toiletblokjes worden geleverd in dozen van een half jaar en een jaar. Specificaties * 12 of 24 blokjes * Blauw * 100% biologisch afbreekbaar * Minimaal 180 spoelingen per blokje * Geschikt voor Geberit setjes Beschikbare varianten:Blauw 12 Stuks (Halfjaar)
Megadump Tiel
Starbluedisc toiletblokjes halfjaar verpakking a 12 stuks blauw 122122150 kopen? Sanitairwinkel.nl is dé Starbluedisc specialist met een groot assortiment Toiletblokjes. Bestellingen worden gratis verzonden vanaf € 100 en je hebt standaard 30 dagen bedenktijd.
Sanitairwinkel.nl
StarBlueDisc heeft gegarandeerd, het ultieme Toiletblokje dat u kunt gebruiken in bijvoorbeeld de Geberit Toiletblokhouder of een laag- of hooghangend reservoir.
Sanidirect.nl