Duravit Architec closet, keramiek, wit, (hxbxd) 320x350x700mm type wand, scharnier

€ 502,39
2 prijzen, beste prijs bij Badkamerwinkel.nl
Bestel op Badkamerwinkel.nl
Bewaar als favoriet
  • Binnen 30 dagen na ontvangst
  • Op werkdagen voor 16:00 uur besteld, morgen in huis
  • Dit product wordt gratis verzonden

Productgegevens

Merk

Duravit 

Kleur

 Wit

EAN

4021534064753
Maak kennis met het Duravit Architec hangend toilet
Ben je op zoek naar een stijlvol en praktisch hangend toilet voor in jouw badkamer? Dan is het Duravit Architec hangend toilet wellicht iets voor jou. Dit toilet heeft een diepspoel spoelvorm en een glanzend witte kleur, waardoor het een moderne uitstraling heeft die perfect past bij een eigentijdse badkamer.

Compact en ruimtebesparend
Dit toilet heeft een compact formaat van 39 x 35 x 70 cm, waardoor het weinig ruimte in beslag neemt. Hierdoor is het ideaal voor kleinere badkamers of toiletruimtes. Ondanks het kleine formaat biedt dit toilet toch voldoende comfort en gemak.

Hoogwaardig materiaal en duurzaamheid
Het Duravit Architec hangend toilet is gemaakt van hoogwaardig keramiek, wat zorgt voor een lange levensduur en duurzaamheid. Daarnaast is het toilet voorzien van een KIWA-keurmerk, wat betekent dat het voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen.

Efficiënt en hygiënisch
Dit hangende toilet is voorzien van een diepspoel spoelvorm, wat betekent dat de ontlasting direct in het water valt. Hierdoor blijft er geen vuil achter in de pot en is het toilet gemakkelijk schoon te maken. Daarnaast heeft het toilet een spoelwaterhoeveelheid van 3-6 liter, wat zorgt voor een efficiënt waterverbruik.

Verpakkingsinhoud
  • 1 Duravit Architec hangend toilet
  • Geen bevestigingsmateriaal
  • Geen toiletbril

Met het Duravit Architec hangend toilet haal je een stijlvol, compact en efficiënt toilet in huis dat perfect past bij een moderne badkamer. Bestel hem vandaag nog en geniet van het comfort en gemak dat dit toilet te bieden heeft.

Bekijk alle producten op Badkamerwinkel.nl

Prijzen

2 prijzen van € 502,39 tot € 598,00
Badkamerwinkel.nl
  • Binnen 30 dagen na ontvangst
  • Op werkdagen voor 16:00 uur besteld, morgen in huis
  • Dit product wordt gratis verzonden
€ 837,32 € 502,39  Bestel
Tegeldepot.nl
  • Binnen 14 dagen na ontvangst
  • Dit product wordt gratis verzonden
  • Bezorgd door PostNL en GLS
€ 625,00 € 598,00  Bestel

Wat andere zeggen over Duravit Architec closet, keramiek, wit, (hxbxd) 320x350x700mm type wand, scharnier:

Duravit Architec Wandcloset Diepspoel 35x70x39 cm Keramiek Glanzend Wit U heeft gekozen voor de Duravit wandcloset uit de Architec serie. De Architec is een modern design wandcloset met vele extra's. Deze heeft een witte uitvoering en is gemaakt van glanzend keramiek. U kunt dit eenvoudig schoonmaken en onderhouden. Zo is het een diepspoel toilet. Bij een diepspoel toilet valt de 'boodschap' direct in het water. Deze wc's hebben hierdoor vaak een compactere uitstraling, omdat de toiletpot schuin naar achter richting de wand loopt. Het voordeel van een diepspoel toilet is dat de boodschap direct in het water terecht komt, waardoor je minder snel last hebt van nare geurtjes in de toiletruimte. Ook is hier sprake van een rimless toilet. Rimless is van toepassing op toiletten zonder spoelrand. Bij de toiletten die beschikken over rimless is geen boord aanwezig die ervoor zorgen dat het spoelwater bij het verdelen niet omhoog kan spatten. Zoals de naam suggeert kunt u deze tegen uw wand plaatsen. Voordeel van een hangend toilet is dat u overal gemakkelijk kunt schoonmaken en geeft een stijlvolle look in uw toilet of badkamer! Afmetingen zijn 36.5x54x35.5 cm (bxdxh). U krijgt hierbij fabrieksgarantie van 5 jaar. Specificaties Duravit Architec Wandcloset Diepspoel 35x70x39 cm Keramiek Glanzend Wit : Merk: Duravit Serie: Architec Breedte: 35 cm Diepte: 70 cm Hoogte: 39 cm Kleur: Wit Materiaal closet: Keramiek Spoelrand: Gesloten Diepspoel of vlakspoel: Diepspoel Incl. zitting: Nee Softclose: Nee Quick release: Nee Fabrieksgarantie: 5 jaar Incl. montagemateriaal
Tegeldepot.nl