Douche Concurrent Toiletpot Hangend Idevit Alfa 52x36x30cm Wandcloset Keramiek Mat Zwart Diepspoel Rimfree

€ 319,00
3 prijzen, beste prijs bij Tegeldepot.nl
Bestel op Tegeldepot.nl
Bewaar als favoriet
  • Binnen 14 dagen na ontvangst
  • Gratis bezorgd vanaf 500 euro
  • Bezorgd door PostNL en GLS

Productgegevens

Merk

Idevit 

Kleur

 Zwart

Materiaal

Keramiek 

EAN

8719304416135
Wandcloset Idevit Alfa Matzwart Randloos Keramiek 36x52x30cm (Exclusief zitting) Het Alfa wandcloset van het merk Idevit is een bijzonder exemplaar. De toiletpot is gemaakt van keramiek en kent een afwerking in de kleur mat zwart. Het betreft een randloos toilet zonder spoelrand. Dit heeft als voordeel dat de gehele binnenkant van de pot goed gereinigd wordt en vuil en bacteriën niet onder de rand blijven plakken. Dit wandcloset kent een breedte van 36 cm, een diepte van 52 cm en een hoogte van 30 cm. De hart-op-hart maat bedraagt 18 cm. U maakt de toiletpot compleet door een bijpassende toiletzitting aan uw bestelling toe te voegen. Onderaan de webpagina kunt u een bijpassende kunststof zitting voor een meerprijs aan uw order toevoegen. Specificaties van de Idevit Alfa wandcloset: - Afmeting: 35x52x30cm - Exclusief zitting (als optie met meerprijs) - Diepspoel spoelvorm - Kleur: Mat zwart - Materiaal: Keramiek - Pot is randloos - 5 jaar garantie - Inclusief bevestigingsmateriaal

Prijzen

3 prijzen van € 319,00 tot € 395,00
Tegeldepot.nl
  • Binnen 14 dagen na ontvangst
  • Gratis bezorgd vanaf 500 euro
  • Bezorgd door PostNL en GLS
€ 385,99 € 319,00  Bestel
Douche-concurrent.nl
  • Binnen 14 dagen na ontvangst
  • Dit product wordt gratis verzonden
  • Bezorgd door DPD
€ 525,00 € 308,75  Bestel
Megadump Tiel
  • Binnen 14 dagen na ontvangst
  • 1 tot 2 werkdagen
  • Dit product wordt gratis verzonden
  • Bezorgd door PostNL en GLS
€ 395,00  Bestel

Wat andere zeggen over Douche Concurrent Toiletpot Hangend Idevit Alfa 52x36x30cm Wandcloset Keramiek Mat Zwart Diepspoel Rimfree:

Wandcloset Idevit Alfa Matzwart Randloos Keramiek 36x52x30cm (Exclusief zitting) De Idevit Alfa mat zwarte toiletpot is een bijzonder exemplaar. Ondanks dat zwart geen gebruikelijke kleur is in de sanitair gaat u het steeds vaker zien! Iemand die niet houdt van standaard, maar gaat iets unieks en met uitdaging is deze randloze pot zeker een goede keuze. De matzwarte pot heeft geen spoelrand en dat maakt hem vanzelfsprekend randloos. Het voordeel van een randloze toilet is dat de gehele binnenkant van de pot goed wordt gereinigd. Er kan geen vuil en bacteriën meer onder de rand blijven plakken en waardoor de Alfa hygiënischer is en automatisch makkelijker te reinigen. Daarnaast is het wandcloset gemaakt van keramiek. Keramiek wordt veel gebruikt in de sanitair omdat het hard kleigebakken materiaal zorgt dat er geen vuil in de pot trekt. Het is een glad oppervlak waardoor het vuil er vanaf glijdt. Dat maakt een keramische pot hygiënisch en onderhoudt vriendelijk. LET OP: Omdat de pot van keramiek is gemaakt en de zitting van kunststof kan de kleur zwart niet volledig hetzelfde zijn van deze twee onderdelen. Houd hier rekening mee! Heeft u vragen over dit product kunt u altijd bellen met de klantenservice. Specificaties van de Idevit Alfa wandcloset: * Afmeting: 35x52x30cm * Exclusief zitting (als optie met meerprijs) * Diepspoel spoelvorm * Kleur: Mat zwart * Materiaal: Keramiek * Pot is randloos * 5 jaar garantie * Inclusief bevestigingsmateriaal * Ook te bestellen met ingebouwde kraan (bidet)
Megadump Tiel
Toiletpot Hangend Idevit Alfa 52x36x30cm Wandcloset Keramiek Mat Zwart Diepspoel Rimfree exclusief toiletzitting
Douche-concurrent.nl