Douche Concurrent Toiletpot Hangend Idevit Halley 52x36x31cm Wandcloset Keramiek Wit Diepspoel Rimfree

€ 199,00
3 prijzen, beste prijs bij Tegeldepot.nl
Bestel op Tegeldepot.nl
Bewaar als favoriet
  • Binnen 14 dagen na ontvangst
  • Gratis bezorgd vanaf 500 euro
  • Bezorgd door PostNL en GLS

Productgegevens

Merk

Idevit 

Kleur

 Wit

Materiaal

Keramiek 

EAN

8719304417200
Wandcloset Idevit Halley Randloos Wit Keramiek Diepspoel 36x52x31cm (Excl. zitting) Wanneer u op zoek bent naar een design wandcloset, dan is de Idevit Halley een goede keuze. De vierkant-vormige pot heeft een strak model en heeft een standaard diepte van 52cm. De pot is gemaakt van keramiek. Het voordeel van keramiek is dat het een hard kleigebakken materiaal is. De oppervlakte is daardoor glad en bevat geen poriën om water te kunnen laten intrekken. Het druipt er zo vanaf. Dat maakt de pot milieubewust. De Randloos uitvoering biedt maximaal comfort op het gebied van hygiëne en schoonmaak. Het toilet heeft namelijk geen spoelrand (Rimless) en zorgt er voor dat er geen verborgen plekken zijn waar vuil zich kan ophopen of waar bacteriën zich kunnen nestelen. De Idevit Halley is ook te verkrijgen met een bidet. Aan de zijkant van de pot zit een kraan en aan de binnenkant van de pot op de rand zit de bidet. We bieden daarnaast 2 verschillende zittingen aan die perfect op de Halley passen. De softclose zitting en een zitting met softclose én Slim: de bril is los te klikken. Specificaties van de Idevit Halley wandcloset zonder spoelrand - Materiaal: Wit keramiek - Afmeting: 36x52x30cm - Diepspoel spoelvorm - Uitvoering: vierkant - Randloos (Geen spoelrand) - Exclusief zitting (als optie met meerprijs) - Inclusief bevestigingsmateriaal - 5 jaar garantie!

Prijzen

3 prijzen van € 199,00 tot € 173,00
Tegeldepot.nl
  • Binnen 14 dagen na ontvangst
  • Gratis bezorgd vanaf 500 euro
  • Bezorgd door PostNL en GLS
€ 218,55 € 199,00  Bestel
Douche-concurrent.nl
  • Binnen 14 dagen na ontvangst
  • Dit product wordt gratis verzonden
  • Bezorgd door DPD
€ 440,00 € 85,60  Bestel
Megadump Tiel
  • Binnen 14 dagen na ontvangst
  • 1 tot 2 werkdagen
  • Dit product wordt gratis verzonden
  • Bezorgd door PostNL en GLS
€ 173,00  Bestel

Wat andere zeggen over Douche Concurrent Toiletpot Hangend Idevit Halley 52x36x31cm Wandcloset Keramiek Wit Diepspoel Rimfree:

Wandcloset Idevit Halley Wit Rimfree Diepspoel (optie met zitting) Wanneer u op zoek bent naar een design wandcloset, dan is de Idevit Halley een goede keuze. De vierkant-vormige pot heeft een strak model en heeft een standaard diepte van 52cm. De pot is gemaakt van keramiek. Het voordeel van keramiek is dat het een hard kleigebakken materiaal is. De oppervlakte is daardoor glad en bevat geen poriën om water te kunnen laten intrekken. Het druipt er zo vanaf. Dat maakt de pot milieubewust. De rimfree uitvoering biedt maximaal comfort op het gebied van hygiëne en schoonmaak. Het toilet heeft namelijk geen spoelrand (Rimless) en zorgt er voor dat er geen verborgen plekken zijn waar vuil zich kan ophopen of waar bacteriën zich kunnen nestelen. De Idevit Halley is ook te verkrijgen met een bidet. Aan de zijkant van de pot zit een kraan en aan de binnenkant van de pot op de rand zit de bidet. We bieden daarnaast 2 verschillende zittingen aan die perfect op de Halley passen. De softclose zitting en een zitting met softclose én Slim: de bril is los te klikken. Inhoud & Specificaties: * Vierkante uitvoering * Diepspoel spoelvorm * Gemaakt van wit keramiek * Afmeting: 36x52x30cm * Rimfree (Geen spoelrand) * Inclusief bevestigingsmateriaal * Exclusief zitting (als optie met meerprijs) * Ook te bestellen met ingebouwde kraan (bidet) * 5 jaar garantie! Beschikbare varianten:Idevit Halley Wit - Exclusief zitting
Megadump Tiel
Toiletpot Hangend Idevit Halley 52x36x31cm Wandcloset Keramiek Wit Diepspoel Rimfree exclusief toiletzitting.
Douche-concurrent.nl