Sphinx 300 Basic wandcloset 28 diepspoel Rimfree 35x53cm wit s8254700000

257,- 177,21
2 Prijzen, De beste prijs bij Sanitairwinkel.nl


Over Sphinx 300 Basic wandcloset 28 diepspoel Rimfree 35x53cm wit s8254700000

Sphinx Rimfree® closets zijn de nieuwe standaard. Door het ontbreken van de spoelrand zijn er geen holle ruimtes waar vuil zich kan afzetten en ophopen. Het closet is daardoor erg makkelijk schoon te houden en hygiënisch in gebruik.

Ook de Sphinx 300 type 28 is een Rimfree wandcloset waardoor hij zeer hygiënisch in gebruik is en ook erg makkelijk schoon te houden is. Zelfs met minder schoonmaakmiddelen, omdat er geen spoelrand is om schoon te maken.

Door het niet hebben van een spoelrand krijgt vuil geen kans zich af te zetten op onzichtbare plekken. De slim ontworpen waterverdeler zorgt voor gelijkmatige spoeling. Het spoelwater wordt symmetrisch in het closet naar rechts en naar links geleid en naar beneden gevoerd waarbij het water direct in de sifon uitkomt.

Het wandcloset is voorzien van een zijkant die niet helemaal gesloten is. Daardoor kun je het wandcloset snel en gemakkelijk monteren. Tevens is de bevestiging van de zitting via de openingen makkelijk bereikbaar.

Dankzij het diepspoel ontwerp heeft het toilet ook geen plateau meer waarop de ‘boodschap’ blijft liggen. Hierdoor valt de ‘boodschap’ direct in het water, waardoor men ook minder last heeft van vervelende geurtjes. Tevens heeft men tijdens het staand plassen minder last van spetteren.

Voor dit closet zijn diverse bijpassende zittingen beschikbaar. Zo is er een standaard zitting met een topfix bevestiging voor snel en eenvoudig monteren van de zitting, een zitting met softclose waardoor de zitting langzaam langzaam en geruisloos dicht gaat of een slim seat zitting met softclose die voorzien is van een extra dun design.

Specificaties:
Type: Wandcloset
Materiaal: Keramiek
Kleur: Wit
Glansgraad: Glanzend
Spoelvorm: Diepspoel
Vuilafstotend: Nee
Antibacteriële behandeling: Nee
Zonder spoelrand - Ja
Spoelwaterhoeveelheid: 3 - 6 l
Verhoogd toilet: Nee
Kindertoilet: Nee
KIWA-keur: Ja
Met dijstukken/vaste closetzitting: Nee
Montagewijze modelgebonden: Nee
Met bevestigingsmateriaal: Ja
Met stankafzuiging: Nee
Powerflush: Nee
Plaats uitlaat: PK (Pijp kort)
Diepte: 530 mm
Breedte: 350 mm
Hoogte: 330 mm
Hartmaat bevestiging wandcloset: 180 mm
Met aardingsvoorziening: Nee

Wat zit er in de verpakking?
- Wandcloset
- Bevestigingsmateriaal
- Montagehandleiding

Wat heb je verder nog nodig?
- WC-bril
- Inbouwreservoir
- Verlengde afvoerpijp

Materiaal:
Keramiek
Voorraad: