Villeroy & Boch Avento combi-pack met wandcloset diepspoel DirectFlush, met slimseat closetzitting 37x53cm met softclose en quick release, wit 5656rs01

€ 360,72
4 prijzen, beste prijs bij Tegeldepot.nl
Bestel op Tegeldepot.nl
Bewaar als favoriet
  • Binnen 14 dagen na ontvangst
  • Gratis bezorgd vanaf 500 euro
  • Bezorgd door PostNL en GLS

Productgegevens

Kleur

 Wit

Materiaal

Keramiek 

EAN

4051202472429
Pack wandcloset directflush+slimseat softcl+quickr

Prijzen

4 prijzen van € 360,72 tot € 553,00
Tegeldepot.nl
  • Binnen 14 dagen na ontvangst
  • Gratis bezorgd vanaf 500 euro
  • Bezorgd door PostNL en GLS
€ 525,00 € 360,72  Bestel
Sanitairwinkel.nl
  • Dit product wordt gratis verzonden
€ 788,92 € 331,53  Bestel
Saniweb.nl
  • Dit product wordt gratis verzonden
  • Bezorgd door POSTNL
€ 789,00 € 381,13  Bestel
Sanidirect.nl
  • Dit product wordt gratis verzonden
€ 789,00 € 553,00  Bestel

Wat andere zeggen over Villeroy & Boch Avento combi-pack met wandcloset diepspoel DirectFlush, met slimseat closetzitting 37x53cm met softclose en quick release, wit 5656rs01:

Villeroy & Boch Avento hangtoilet in wit met bijpassende wc-bril Ben je op zoek naar een stijlvol hangtoilet in wit? Dan ben je bij Saniweb aan het juiste adres. Dit toilet is een mooie toevoeging aan iedere toiletruimte! Bovendien wordt het toilet compleet geleverd met bijpassende toiletbril. Super handig! De toiletzitting kun je gemakkelijk met één druk op de knop verwijderen van de toiletpot (quickrelease), waardoor je de pot gemakkelijk kan schoonmaken. De toiletzitting is voorzien van softclose. Dankzij deze speciale dempers sluit de zitting altijd zachtjes. Extra hygiënisch dankzij de open spoelrand Dit toilet heeft een open spoelrand en is daardoor extra gemakkelijk schoon te maken. De spoelrand is namelijk open waardoor je heel gemakkelijk met de toiletborstel de pot kan schoonmaken. Bovendien zorgt de rand ervoor dat je geen last hebt van spetters. Ideaal! Universele aansluiting Doordat dit toilet een universele aansluiting heeft, kan het gecombineerd worden met alle inbouwreservoirs en bedieningspanelen. Het is wel belangrijk dat het bedieningspaneel past op het inbouwreservoir, dit is namelijk vaak wel merk-gebonden. Belangrijkste kenmerken * Kleur: wit alpin * Het toilet wordt geleverd met een bijpassende toiletzitting, extra handig! * Het toilet is voorzien van een open spoelrand. Omdat de boord minimaal is, wordt de volledige binnenkant van het toilet gespoeld en blijft er weinig ruimte over voor bacteriën. * Spoelvorm: diep * De toiletzetting kan gemakkelijk van de pot worden verwijderd bij het schoonmaken (quickrelease) * De toiletzitting is voorzien van softclose en sluit daardoor altijd zachtjesBen je overtuigd? Bestel vandaag nog bij Saniweb! Bestel het toilet gemakkelijk en snel online. Je toilet wordt gratis thuisbezorgd op het moment waarop het jou uitkomt. Ook ontvang je minimaal 3 jaar garantie op het complete assortiment.
Saniweb.nl
Villeroy & Boch Avento pack wandcloset directflush diepspoel met zitting wit 5656RS01 kopen? Sanitairwinkel.nl is dé Villeroy & Boch specialist met een groot assortiment Hangende toiletten. Bestellingen worden gratis verzonden vanaf € 100 en je hebt standaard 30 dagen bedenktijd. Dit product is ook te zien in één van onze showrooms!
Sanitairwinkel.nl