24 StarBlueDisc Toiletblokjes Blauw Jaarverpakking (geschikt voor Geberit Toiletblokhouder)

€ 39,95
4 prijzen, beste prijs bij Tegeldepot.nl
Bestel op Tegeldepot.nl
Bewaar als favoriet
  • Binnen 14 dagen na ontvangst
  • Gratis bezorgd vanaf 500 euro
  • Bezorgd door PostNL en GLS

Productgegevens

Kleur

 Blauw

EAN

8717953194015
24 StarBlueDisc Toiletblokjes Blauw Jaarverpakking (geschikt voor Geberit Toiletblokhouder) Super voordelig! Het StarBlueDisc toiletblokje is niet alleen voordelig in gebruik, maar ook nog eens voordelig voor uw portemonnee. Blokjes van een ander merk gaan gemiddeld 30 spoelingen of 5 dagen mee. Dat houdt in dat u per jaar ca. 75 blokjes verbruikt; Gemiddeld kosten deze blokjes 1,10 euro per stuk; Uw kosten per jaar zijn dan ca. 80,00 euro. Van de StarBlueDisc toiletblokjes verbruikt u per jaar 24 blokjes. Uw besparing is zodoende €40,05. Van de StarBlueDisc toiletblokjes verbruikt u per halfjaar 12 blokjes. Uw besparing €15,05 4 Geberit StarBlueDisc Toiletblokjes Blauw Jaarverpakking. 100% biologisch afbreekbaar en met een GEGARANDEERDE levensduur van minimaal 180 spoelingen (Dit is gemiddeld 2,5 week)

Prijzen

4 prijzen van € 39,95 tot € 42,00
Tegeldepot.nl
  • Binnen 14 dagen na ontvangst
  • Gratis bezorgd vanaf 500 euro
  • Bezorgd door PostNL en GLS
€ 49,95 € 39,95  Bestel
Saniweb.nl
  • Gratis bezorgd vanaf 50 euro
  • Bezorgd door POSTNL
€ 42,00  Bestel
Sanitairwinkel.nl
  • Dit product wordt gratis verzonden
€ 57,17 € 39,14  Bestel
Sanidirect.nl
  • Dit product wordt gratis verzonden
€ 42,00  Bestel

Wat andere zeggen over 24 StarBlueDisc Toiletblokjes Blauw Jaarverpakking (geschikt voor Geberit Toiletblokhouder):

StarBlueDisc toiletblokjes jaarverpakking 24 stuks Blauw Met de toiletblokjes van StarBlueDisc blijft jouw toilet altijd schoon en fris ruiken. De blokjes treden snel in werking; vijf minuten nadat het blokje in een reservoir is geplaatst, zie je namelijk de blauwe spoeling al. Deze reinigt het toilet en doodt de bacteriën. Als het water geen kleur meer afgeeft, is het tijd om een nieuw toiletblokje te plaatsen. Eén blokje gaat minstens 180 spoelingen mee, wat gemiddeld gelijk staat aan ruim twee weken. Met deze voordeelverpakking kun je ruim een jaar genieten van een fris en schoon toilet. Het gebruik van toiletblokjes aan de rand van het toilet zijn hiermee verleden tijd. De StarBlueDisc toiletblokjes zijn daarnaast erg voordelig in gebruik. Zijn de StarBlueDisc toiletblokjes geschikt voor mijn toilet? De StarBlueDisc toiletblokjes passen in diverse toiletblokhoudersystemen. Het meest geschikt hiervoor is de StarBlueDisc toiletblokhouder. Deze houder kan onder andere geplaatst worden in een Geberit UP100, UP320 en UP300 inbouwreservoir. Ook passen de toiletblokjes in een PureBasic Insert toiletblokhouder. Wil je zeker weten dat de toiletblokjes en houder geschikt zijn voor jouw toilet? Neem dan contact op met een online adviseur van Saniweb voor hulp. Zij kijken graag met je mee naar de mogelijkheden en geven je altijd een gratis en vrijblijvend advies. Milieuvriendelijke hygiëne De toiletblokjes van StarBlueDisc zijn een milieuvriendelijke optie om jouw toilet extra lang schoon en hygiënisch te houden. Naast dat ieder blokje minstens 180 spoelbeurten mee gaat, zijn de blokjes ook nog eens biologisch afbreekbaar. Zo zorg je niet alleen voor een langdurige hygiëne op het toilet, maar ben je ook verzekerd van een milieuvriendelijke reiniging. De belangrijkste kenmerken: * 24 toiletblokjes * Biologisch afbreekbaar * Tenminste 180 spoelingen per blokje * Hygiënische en frisse blauwe spoelingStarBlueDisc toiletblokjes kopen? Zijn de StarBlueDisc toiletblokjes iets voor jou en wil je ook genieten van ultieme hygiëne in het toilet? Bestel dan de StarBlueDisc toiletblokjes in onze webshop. Je profiteert bij Saniweb van gratis bezorging bij bestellingen vanaf 50,-. Daarnaast laat je de producten thuisbezorgen op een moment dat het jou uitkomt! De voordelen * De StarBlueDisc toiletblokjes doden bacteriën en laten een frisse geur achter. * De toiletblokjes hebben een langdurige werking; minstens 180 spoelingen per blokje. * Dankzij deze extra grote voordeelverpakking ben je minstens een jaar voorzien van toiletblokjes. * Doordat de toiletblokjes biologisch afbreekbaar zijn, zorgen ze voor een milieuvriendelijke reiniging het van het toilet.
Saniweb.nl
Starbluedisc toiletblokjes jaarverpakking a 24 stuks blauw 242122150 kopen? Sanitairwinkel.nl is dé Starbluedisc specialist met een groot assortiment Toiletblokjes. Bestellingen worden gratis verzonden vanaf € 100 en je hebt standaard 30 dagen bedenktijd.
Sanitairwinkel.nl
De StarBlueDisc toiletblokjes beschikken over een lange levensduur en verspreiden een aangename lavendelgeur. Ze doden daarnaast bacteriën, wat voor een optimale hygiëne in het toilet zorgt.
Sanidirect.nl