Witte Handicare Linido toiletverhoger met armleggers en deksel (verhoogt de zithoogte met 85 125 of 165mm) 10659

€ 147,00
4 prijzen, beste prijs bij Tegeldepot.nl
Bestel op Tegeldepot.nl
Bewaar als favoriet
  • Binnen 14 dagen na ontvangst
  • Gratis bezorgd vanaf 500 euro
  • Bezorgd door PostNL en GLS

Productgegevens

Categorie

Toiletten 

Merk

Handicare 

Kleur

 Wit

Materiaal

Acryl  

EAN

7331769020576
Toiletverhoger Handicare Linido met Deksel en Armleuningen Universeel 10 cm Wit (draagvermogen tot 130 kg) De Linido toiletverhoger is van het merk Handicare en kunt u plaatsen op uw huidige toiletbril. Door de toiletbril te verhogen wordt het op- en afstappen eenvoudiger gemaakt voor mensen waarvoor dit om welke reden dan ook nodig is. De verhoger is 10 cm hoog en is voorzien van een deksel en heeft een draagvermogen tot 130 kilogram. Daarnaast is de verhoger uitgerust met twee opklapbare armleuningen, die het zitcomfort verhogen. Doordat dit artikel afneembaar voor reiniging is, is de verhoger eenvoudig schoon te houden. De toiletverhoger is gemaakt van kunststof en is afgewerkt in een witte kleur. Specificaties: - Toiletverhoger met deksel - Inclusief opklapbare armleuningen - Merk: Handicare - Serie: Linido - Hoogte: 10 cm - Kleur: wit - Materiaal: kunststof - Draagvermogen: tot 130 kilogram - Universeel - Geschikt voor standaard zitting - Afneembaar voor reiniging

Prijzen

4 prijzen van € 147,00 tot € 178,00
Tegeldepot.nl
  • Binnen 14 dagen na ontvangst
  • Gratis bezorgd vanaf 500 euro
  • Bezorgd door PostNL en GLS
€ 147,00  Bestel
Megadump Tiel
  • Binnen 14 dagen na ontvangst
  • 1 tot 2 werkdagen
  • Gratis bezorgd vanaf 150 euro
  • Bezorgd door PostNL en GLS
€ 178,00 € 147,00  Bestel
Sanitairwinkel.nl
  • Dit product wordt gratis verzonden
€ 217,80 € 170,99  Bestel
Medipoint
  • Dit product wordt gratis verzonden
€ 178,00  Bestel

Wat andere zeggen over Witte Handicare Linido toiletverhoger met armleggers en deksel (verhoogt de zithoogte met 85 125 of 165mm) 10659:

Toiletverhoger met armleuning en deksel Vormt het zitten en opstaan bij een toiletbezoek vaak een probleem voor u? Door het verhogen van uw toilet zal dit een stuk gemakkelijker en veiliger gaan. De wc verhoger met armleuningen en deksel verhoogt de zitting. U kunt de hoogte die voor u prettig is zelf instellen doordat deze wc bril verhoger in hoogte verstelbaar is. U kunt de hoogte met 85 millimeter, 125 millimeter of 165 millimeter verhogen. Wat zijn de voordelen van de toiletverhoger? * De wc verhoger is erg gemakkelijk binnen een handomdraai te installeren. * De verhoger past op de meeste toiletpotten. * De toiletverhoger is voorzien van hygiëne openingen zowel voor als achter. * U kunt de armleggers omhoog klappen of verwijderen. * De toiletverhoger kan gebruikt worden met of zonder deksel. * Het product wordt inclusief geleverd met een standaard toiletbril en deksel. * Gemakkelijk schoon te maken en houden. Hoe monteer ik de wc verhoger? Volg de volgende instructie om de toiletverhoger zitting makkelijk te installeren: 1. Verwijder als eerst de bestaande toiletzitting. 2. Schroef de twee witte kunststof beveilingsmoeren los van de wc verhoger, deze zijn al bevestigd aan de twee draadeinden. 3. Plaats vervolgens de wc verhoger op het toilet en positioneer de draadeinden in de twee bestaande gaten van het toilet. Deze gaten zijn ontstaan door het verwijderen van de bestaande toiletzitting. 4. Draai de beveilingsmoeren in de bevestigingsgaten totdat ze volledig vastzitten. Hoe onderhoud ik de wc verhoger? Wij raden u aan om de verhoger regelmatig te reinigen met normale huishoudmiddelen. Gebruik geen agressieve schoonmaakmiddelen zodat u beschadigingen kunt voorkomen. De mogelijkheid tot wigverstelling Heeft u last van gewrichtsklachten? Of heeft u onlangs een heupoperatie ondergaan? Gebruik dan de mogelijkheid tot wigverstelling zodat de hoek in heupen en knieën groter dan 90 graden wordt. Dit kan prettig en handig zijn in bovenstaande gevallen.
Medipoint
Toiletverhoger Handicare Linido met Deksel en Armleuningen Universeel 10 cm Wit (draagvermogen tot 130 kg) De Linido toiletverhoger is van het merk Handicare en kunt u plaatsen op uw huidige toiletbril. Door de toiletbril te verhogen wordt het op en afstappen eenvoudiger gemaakt voor mensen waarvoor dit om welke reden dan ook nodig is. De verhoger is 10 cm hoog en is voorzien van een deksel en heeft een draagvermogen tot 130 kilogram. Daarnaast is de verhoger uitgerust met twee opklapbare armleuningen, die het zitcomfort verhogen. Doordat dit artikel afneembaar voor reiniging is, is de verhoger eenvoudig schoon te houden. De toiletverhoger is gemaakt van kunststof en is afgewerkt in een witte kleur. Specificaties: * Toiletverhoger met deksel * Inclusief opklapbare armleuningen * Merk: Handicare * Serie: Linido * Hoogte: 10 cm * Kleur: wit * Materiaal: kunststof * Draagvermogen: tot 130 kilogram * Universeel * Geschikt voor standaard zitting * Afneembaar voor reiniging
Megadump Tiel
Handicare Linido toiletverhoger met armleggers en deksel (verhoogt de zithoogte met 85 125 of 165mm) 10659 kopen? Sanitairwinkel.nl is dé Handicare specialist met een groot assortiment WC-brillen. Bestellingen worden gratis verzonden vanaf € 100 en je hebt standaard 30 dagen bedenktijd.
Sanitairwinkel.nl