Roestvrijstalen Zack Linea reserverolhouder 8x25x11cm Mat Gesatineerd RVS 40399

€ 44,14
5 prijzen, beste prijs bij Sanitairwinkel.nl
Bestel op Sanitairwinkel.nl
Bewaar als favoriet
  • Dit product wordt gratis verzonden

Productgegevens

Merk

Zack 

Materiaal

RVS 

EAN

4034398403996
Zack Linea reserverolhouder 8x25x11cm Mat Gesatineerd RVS 40399 kopen? Sanitairwinkel.nl is dé Zack specialist met een groot assortiment Reserverolhouders. Bestellingen worden gratis verzonden vanaf € 100 en je hebt standaard 30 dagen bedenktijd.

Prijzen

5 prijzen van € 44,14 tot € 76,00
Sanitairwinkel.nl
  • Dit product wordt gratis verzonden
€ 91,96 € 44,14  Bestel
Saniweb.nl
  • Dit product wordt gratis verzonden
  • Bezorgd door POSTNL
€ 76,00 € 55,17  Bestel
vtwonen.nl
  • binnen 30 dagen gratis retourzending
  • Op werkdagen voor 22:00 uur besteld, morgen in huis
  • Dit product wordt gratis verzonden
  • Bezorgd door PostNL
€ 76,00  Bestel
FonQ.nl
  • Binnen 30 dagen gratis retourneren
  • Op werkdagen voor 24:00 uur besteld, morgen in huis
  • Dit product wordt gratis verzonden
  • Bezorgd door PostNL
€ 76,00  Bestel
Sanidirect.nl
  • Dit product wordt gratis verzonden
€ 76,00  Bestel

Wat andere zeggen over Roestvrijstalen Zack Linea reserverolhouder 8x25x11cm Mat Gesatineerd RVS 40399:

Zack Linea reserverolhouder in geborsteld rvs Op het toilet zitten en erachter komen dat het wc-papier op is? Dat wil niemand! Een reserverolhouder biedt uitkomst en is daarom een echte need-to-have bij het toilet. Deze stijlvolle reserverolhouder is uitgevoerd in de kleur geborsteld rvs. Deze reserverolhouder biedt plaats voor maar liefst 2 wc-rollen. Tip: wist je dat er nog meer toilet- en badkameraccessoires zijn van ZACK Linea? Je bent dan verzekerd van dezelfde stijl en kleur in jouw toilet- of badkamerruimte, waardoor je altijd een samenhangend geheel hebt! Extra handig: dit accessoire kun je zowel plakken als schroeven Je kunt zelf kiezen hoe je dit accessoire bevestigt aan de wand. Het is mogelijk om deze te schroeven. Het bevestigingsmateriaal hiervoor wordt meegeleverd. Ben je niet zo handig of wil je liever niet in tegels boren? Overweeg dan om dit accessoire te plakken. Let op: de speciale ZACK Zackmount montagelijm is apart verkrijgbaar en dien je er nog los bij te bestellen. De bevestigingspunten zijn weggewerkt waardoor de schroeven niet zichtbaar zijn - een extra mooie afwerking! De belangrijkste eigenschappen * Is uitgevoerd in de stijlvolle kleur geborsteld rvs * De afmetingen zijn: 8x11x25,2 cm * De reserverolhouder biedt plaats voor 2 wc-rollen * Inclusief bevestigingsmateriaal * Verdekte bevestiging: er zijn geen schroeven zichtbaarInteresse in de reserverolhouder? Minimaal 3 jaar garantie! Een scherpe prijs, standaard 3 jaar garantie én kiezen wanneer je bestelling thuisbezorgd wordt: dat kun je verwachten van Saniweb. Bestel daarom eenvoudig en direct online bij Saniweb.
Saniweb.nl
Heb je ook zo'n hekel aan een lege toiletrolhouder? Dat is voortaan verleden tijd met de Zack Linea reserverolhouder. Hang er een paar reserverollen op en je hebt altijd genoeg toiletpapier binnen handbereik. Bestel Zack Linea Reserverolhouder online bij vtwonen. Alle Zack Badkameraccessoires uit voorraad leverbaar. Voor 23:00 besteld, morgen in huis.
vtwonen.nl
Heb je ook zo'n hekel aan een lege toiletrolhouder? Dat is voortaan verleden tijd met de Zack Linea reserverolhouder. Hang er een paar reserverollen op en je hebt altijd genoeg toiletpapier binnen handbereik. Bestel Zack Linea Reserverolhouder online bij fonQ. Alle Zack Badkameraccessoires uit voorraad leverbaar. Vandaag besteld, woensdag in huis
FonQ.nl