Ben Segno Urinoir - 31x39x61 cm - Xtra glaze+ - Keramiek - Wit

€ 214,00
4 prijzen, beste prijs bij bol.com
Bestel op bol.com
Bewaar als favoriet
  • Binnen 30 dagen na ontvangst
  • Op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen in huis
  • Dit product wordt gratis verzonden
  • Bezorgd door PostNL

Productgegevens

Categorie

Urinoirs  Toiletten 

Merk

Ben 

Kleur

 Wit

Materiaal

Keramiek 

EAN

8714175921870
Op zoek naar een urinoir geschikt voor een strakke badkamer of wc? Overweeg de Ben Segno Urinoir met Xtra Glaze beschermlaag.

Prijzen

4 prijzen van € 214,00 tot € 354,00
bol.com
  • Binnen 30 dagen na ontvangst
  • Op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen in huis
  • Dit product wordt gratis verzonden
  • Bezorgd door PostNL
€ 214,00  Bestel
Saniweb.nl
  • Dit product wordt gratis verzonden
  • Bezorgd door POSTNL
€ 299,00 € 214,00  Bestel
V&D
  • Binnen 14 dagen na ontvangst
  • Dit product wordt gratis verzonden
€ 519,00 € 353,40  Bestel
Sanidirect.nl
  • Dit product wordt gratis verzonden
€ 589,00 € 354,00  Bestel

Wat andere zeggen over Ben Segno Urinoir - 31x39x61 cm - Xtra glaze+ - Keramiek - Wit:

Ben Segno urinoir 31x39 cm wit Xtra glaze+ De Ben Segno urinoir past prima in een strakke badkamer of wc met ronde vormgeving. De witte kleur van deze keramische wc zorgt voor een frisse uitstraling op je toilet of badkamer. De Ben Segno urinoir is uitgevoerd met Xtra glaze+. Dit is een beschermlaag die ervoor zorgt dat vuil, kalk en water minder goed hecht aan het sanitair, maar langzaam naar beneden glijdt. Het urinoir blijft hierdoor langer schoon. Xtra glaze+ zorgt dus voor extra hygiëne in je wc of badkamer. Echter, dit urinoir bevat geen deksel. Het sanitair heeft wel bevestigingsgaten voor de deksel. Daardoor kun je, mocht je dat willen, altijd een urinoirdeksel op het urinoir bevestigen. Urinoirdeksels van Ben Segno zijn ook te koop in de webshop Wil je een strakke urinoir waarin extra aandacht is besteed aan hygiëne? Dan is de Ben Segno urinoir Xtra glaze+ iets voor jou. Je kan hem direct bestellen in onze webshop. Met hygiënische Xtra glaze+ antibacteriële beschermlaag Het keramiek is voorzien van een Xtra glaze+ antibacteriële beschermlaag. Dit innovatieve keramische glazuur is verrijkt met zilver en titanium ionen. Deze zorgen voor een antibacteriële werking, waardoor het keramiek gladder wordt. Het voordeel hiervan is dat vuil en kalk zich moeilijker hechten waardoor het toilet gemakkelijk en snel is schoon te maken, en daarmee een stuk hygiënischer! Bovendien heb je minder schoonmaakmiddel nodig. Ook geeft deze laag de toiletpot een heldere en duurzame glans. Deze beschermlaag is zorgvuldig getest en gecertificeerd voor 99,99% gegarandeerde werking. Belangrijkste kenmerken * Vuilafstotend * Kleur: wit * Het sanitair bevat bevestigingsgaten voor deksel * Materiaal: keramiek * 31x39 cmVoordelen * De beschermlaag Xtra glaze+ zorgt voor extra hygiëne van het urinoir * Het urinoir bevat geen deksel. Echter, het sanitair bevat wel bevestigingsgaten hiervoor, zodat je er altijd een deksel op kan bevestigen.
Saniweb.nl
Ben Segno urinoir 31x39 cm wit Xtra glaze+De Ben Segno urinoir past prima in een strakke badkamer of wc met ronde vormgeving. De witte kleur van deze keramische wc zorgt voor een frisse uitstraling op je toilet of badkamer. De Ben Segno urinoir is uitgevoerd met Xtra glaze+. Dit is een beschermlaag die ervoor zorgt dat vuil, kalk en water minder goed hecht aan het sanitair, maar langzaam naar beneden glijdt. Het urinoir blijft hierdoor langer schoon. Xtra glaze+ zorgt dus voor extra hygiëne in je wc of badkamer.Echter, dit urinoir bevat geen deksel. Het sanitair heeft wel bevestigingsgaten voor de deksel. Daardoor kun je, mocht je dat willen, altijd een urinoirdeksel op het urinoir bevestigen. Urinoirdeksels van Ben Segno zijn ook te koop in de webshopWil je een strakke urinoir waarin extra aandacht is besteed aan hygiëne? Dan is de Ben Segno urinoir Xtra glaze+ iets voor jou. Je kan hem direct bestellen in onze webshop. Met hygiënische Xtra glaze+ an
V&D
Op zoek naar een urinoir geschikt voor een strakke badkamer of wc? Overweeg de Ben Segno Urinoir met Xtra Glaze beschermlaag.
Sanidirect.nl