Geberit HyTronic urinoir stuursysteem infrarood batterij met bedieningsplaat Mambo RVS 116.033.FW.1

€ 547,71
3 prijzen, beste prijs bij Sanitairwinkel.nl
Bestel op Sanitairwinkel.nl
Bewaar als favoriet
  • Dit product wordt gratis verzonden

Productgegevens

Categorie

Urinoirs  Toiletten 

Merk

Geberit 

Materiaal

RVS 

EAN

4025416940708
Geberit HyTronic urinoir stuursysteem infrarood batterij met bedieningsplaat Mambo RVS 116033FW1 kopen? Sanitairwinkel.nl is dé Geberit specialist met een groot assortiment Urinoirs. Bestellingen worden gratis verzonden vanaf € 100 en je hebt standaard 30 dagen bedenktijd.

Prijzen

3 prijzen van € 547,71 tot € 648,56
Sanitairwinkel.nl
  • Dit product wordt gratis verzonden
€ 760,65 € 547,71  Bestel
Badkamerwinkel.nl
  • Binnen 30 dagen na ontvangst
  • Op werkdagen voor 16:00 uur besteld, morgen in huis
  • Dit product wordt gratis verzonden
€ 741,74 € 547,71  Bestel
Saniweb.nl
  • Dit product wordt gratis verzonden
  • Bezorgd door POSTNL
€ 761,00 € 648,56  Bestel

Wat andere zeggen over Geberit HyTronic urinoir stuursysteem infrarood batterij met bedieningsplaat Mambo RVS 116.033.FW.1:

Geberit HyTronic urinoirspoelsysteem infrarood batterijvoeding met bedieningsplaat Mambo RVS
Maak kennis met het Geberit HyTronic urinoirspoelsysteem met infrarood batterijvoeding en bedieningsplaat Mambo RVS. Dit systeem is ontworpen om te voldoen aan de behoeften van moderne sanitaire voorzieningen en biedt een efficiënte en hygiënische oplossing voor het spoelen van urinoirs. Hieronder vindt u enkele van de belangrijkste kenmerken van dit product:

  • Infrarood bediening: Het Geberit HyTronic urinoirspoelsysteem maakt gebruik van infraroodtechnologie om het spoelen van het urinoir te activeren. Dit betekent dat er geen fysiek contact nodig is om het systeem te bedienen, wat de hygiëne verbetert en de verspreiding van ziektekiemen vermindert.
  • Batterijvoeding: Het systeem wordt gevoed door batterijen, wat betekent dat er geen elektrische aansluiting nodig is. Dit maakt het systeem eenvoudig te installeren en te onderhouden.
  • Verstelbare instellingen: Het Geberit HyTronic urinoirspoelsysteem kan worden geprogrammeerd om aan uw specifieke behoeften te voldoen. U kunt de inschakeltijd, doorstroomcapaciteit en frequentie van de cyclusspoeling instellen, evenals de detectiebereik van de sensor.

Met het Geberit HyTronic urinoirspoelsysteem met infrarood batterijvoeding en bedieningsplaat Mambo RVS kunt u erop vertrouwen dat u een betrouwbare en efficiënte oplossing heeft voor het spoelen van urinoirs. Dit systeem is geschikt voor wandinbouw en heeft een RVS kleur. Het heeft een detectiebereik van 1200 mm en een doorstroomcapaciteit van 3 ls bij 300 kPa. De hoogte van het systeem kan worden aangepast tussen 260-380 mm en de wandafstand kan worden aangepast tussen 1-100 mm. Het systeem heeft een IP45 beschermingsgraad en is geschikt voor volumestroomklasse B.


Met het Geberit HyTronic urinoirspoelsysteem met infrarood batterijvoeding en bedieningsplaat Mambo RVS kunt u genieten van een hygiënische en efficiënte oplossing voor het spoelen van urinoirs. Dit systeem is eenvoudig te installeren en te onderhouden en kan worden aangepast aan uw specifieke behoeften.

Bekijk alle producten op Badkamerwinkel.nl
Badkamerwinkel.nl
Speciaal voor het hygiënisch, vandaalbestendig en snel inrichten van (half) openbare sanitaire ruimtes hebben wij de Geberit Hy lijn ontwikkeld. Onze technisch hoogstaande en efficiënt vormgegeven Hy urinoir-, wastafel- en toiletsystemen bewijzen dat openbare sanitaire ruimtes wel degelijk hygiënisch en mooi tegelijk kunnen zijn. De toilet- en urinoirsturingen zijn vandaalbestendig en werken allen touch-free. Zo bent u er zeker van dat er altijd gespoelt wordt en omdat de gebruiker niets aan hoeft te raken is dit ook voor bezoekers hygiënisch.
Saniweb.nl